Kutlu, MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Kutlu, MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 15:04

Kutlu, MÜSİAD üyeleriyle bir araya geldi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, MÜSİAD Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi’ programına katılarak, Adıyaman Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini anlattı.
MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Adıyaman Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi’ programının son konuğu Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu oldu.
MÜSİAD Adıyaman Şubesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, kendilerini kırmayarak toplantılarına konuşmacı olarak katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden çalışmalarla, üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgiler verdi. Adıyaman ve Adıyamanlıların hizmetin en güzeline layık olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Kutlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden geldiği kadar halkımızın beklentilerine cevap vermeye ve ilimizin öncelikli sorunlarına el atmaya çalıştık. Ulaşımdan sağlığa,çevre düzenlemesinden kaldırım çalışmalarına,taziye evlerinden sosyal aktivitelere kadar her şeyin en güzelini insanlarımıza sunmak için yoğun gayret sarf ediyoruz.Görevi devraldığımızda sadece 4 tane toplu taşıma aracımız, bugün 40’a ulaşmış durumda.Araçlarımızın hepsi engelli kardeşlerimizin rahatlıkla kullanabileceği donanıma sahip. Bunların yanında, yollarımızı ve kaldırımlarımız büyük oranda yenilendi. Bizim aslında en büyük ve görünmeyen yatırımımız altyapı oldu. Şehrin altyapısı artık ihtiyaca cevap veremiyordu ve göreve geldiğimiz günden bu yana bu altyapının büyük bir kısmını yeniledik. Mevcut taziye evlerimizin yanına yenilerini de ilave ettik. Kadın ve Gençlik Merkezlerini halkımızın hizmetine sunduk. Yeni çevre yollarını hizmette açtık. Kültür sitesi, meydan, kapalı otopark, daimi semt pazarı, park ve bahçe, kentsel dönüşüm gibi önemli projelerimiz de mevcut. Tek gayemiz yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilimizin çehresini baştan sona değiştirmek. Kentin gelişmesiyle birlikte yeni ihtiyaçlarda doğuyor, bunun farkındayız. Onun için günü kurtarma yerine uzun vadeli hizmetler üretmeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Konuşmanın ardından MÜSİAD üyelerinin sorularını da yanıtlayan Başkan Kutlu, kendisine bu imkanı sunan MÜSİAD Şube Başkanı Yıldırım’a ve yönetimine teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!