Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu'nda ödül töreni düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulunda ödül töreni düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 15:20

Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu'nda ödül töreni düzenlendi

Haberin Devamı

Ahmet KORKMAZ/GÖLBAŞI (Adıyaman), (DHA) - ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde, Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sibel Peri tarafından il genelinde düzenlenen; 'Babamla Zaman Şeker Tadında' yarışmanın ödül töreni yapıldı.



Okulda düzenlenen törene; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Mal Müdiresi Asuman Kara, İlçe Müftüsü Selami Sayın, Şube Müdürleri Müslüm Ayaz ve Hasan Ataş, Emniyet Amiri Fahri Ünal, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.



Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, "Öğrencilerimizin velileri ile olan bağlılıklarının artması, buna bağlı olarak da öğrenci okul başarısının artmasından dolayı bu tip yarışmaları önemsiyoruz" dedi.



Programın devamında yarışmada birinci olan Şehit Ahmet Demir Ortaokulu öğrencisi Miray Erdoğan ve velisi Mehmet Erdoğan'a, ikinci olan Belören Ortaokulu öğrencisi Zeynep Işık ve velisi İdris Işık´a ve üçüncü olan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi İrem Betül Kocaman ve velisi Kürşat Kocaman'a ödülleri verildi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!