Besni'de zenginleştirilmiş kütüphane

Güncelleme Tarihi:

Besnide zenginleştirilmiş kütüphane
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 12:57

Besni'de zenginleştirilmiş kütüphane

Haberin Devamı

 

Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN’ın Besni İlçesi'nde, Köseceli Ortaokulu'nda zenginleştirilmiş kütüphanenin açılışı yapıldı.

Köseceli Ortaokulu'ndaki kütüphanenin açılışına Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Kütüphanenin açılışında konuşan Kaymakam Çağlayan Kaya, "Z-Kütüphaneler estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerimizin okullarda bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkan veren sosyal etkinlik alanları olarak planlanmıştır. Z Kütüphane Projesi kapsamında öğrencilerimiz bilgiye erişimde fırsat eşitliği, Sesli ve elektronik kitaplara ulaşım kolaylığı, modern ve estetik tasarım ile Pedagojik uygunluk konularında hep bir adım önde olacaklar. Köseceli Ortaokulumuzda hayat bulan İlçemizin İlk Z Kütüphanesi projesi kapsamında kütüphane 91 metrekare üzerinde inşa edilmiştir. Tadilat ve altyapı, mobilya tasarımı, bilgisayar alımları, yazıcı olanakları ile ve 5 binin üzerinde kitap ile 70 bin liraya mal olmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, açılışını yaptıkları kütüphaneyi gezdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!