Besni'de tekerlekli sandalye ve giyecek yardımı

Güncelleme Tarihi:

Besnide tekerlekli sandalye ve giyecek yardımı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 11:11

Besni'de tekerlekli sandalye ve giyecek yardımı

Haberin Devamı

 

Mustafa ÖNDOĞAN/ BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN Besni İlçesi'nde, bin öğrenciye kışlık giyecek ve 50 engelliye tekerlekli sandalye verildi.

Besni Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Öksüz ve yetimler bizim canımızdır' projesi kapsamında 50 engelliye tekerlekli sandalye, bin öğrenciye ise işadamları tarafından kışlık bot ve kıyafet yardımı yapıldı. Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene; Kaymakam Çağlayan Kaya, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Merinos Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, işadamı Ercan Göğüş, öğretmenler, öğrenciler ve engelliler katıldı.

Öğrencilere tekerlekli sandalye, kışlık bot ve kıyafet yardım töreninde konuşan Kaymakam Kaya, "Şüphesiz insan için hayatta en önemli görev, en büyük eser başkaları için ne yaptıklarımız, insanlığa ne kadar hizmet ettiğimiz, insana ne kadar faydalı olduğumuzdur. Çünkü bir insan için en büyük sermaye geride bıraktıklarıdır. Özellikle bu sermaye insanlık içinse o kişinin adı hep hayırla yad edilecek, gelecek nesillere ışık olacak ve o nesiller tarafından örnek alınacaktır. Besnililer, işadamlarımızla, hayırseverlerimizle ne kadar övünse, ne kadar onur duysa azdır.

Bu sene başında 'Yetim ve Öksüzlerimizi Sevindirelim' projesiyle ilçemizde 370 yetim öksüzümüzü tespit ettik. Hayırseverimiz Ercan beyin de büyük destekleriyle bu yavrularımızı bugün sevindireceğiz. Yine Ali Erdemoğlu ağabeyimizin destekleriyle engelli 50 vatandaşımıza tekerlekli sandalye verilecektir. Sizlerle ne kadar övünsek, gurur duysak azdır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 50 engelliye tekerlekli sandalye ve bin öğrenciye kışlık bot ve kıyafet dağıtımı gerçekleştirildikten sonra Kaymakam Çağlayan Kaya hayırsever işadamlarına plaket ve teşekkür belgesi verdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!