Adıyaman Üniversitesi Akademi Dergisinin Yeni Sayısı Yayımlandı

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman Üniversitesi Akademi Dergisinin Yeni Sayısı Yayımlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 16:41

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİ DERGİSİNİN YENİ SAYISI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU.

Adıyaman Üniversitesi Akademi Dergisi’nin yeni sayısı okuyucularıyla buluştu.
’Rektörümüz Cumhurbaşkanı tarafından yeniden atandı’ kapak konusuyla yayımlanan Adıyaman Üniversitesi Akademi Dergisi’nde, Adıyaman Üniversitesi’ndeki bilimsel, sosyal ve kültürel haberlerin yanı sıra Adıyaman’ın tarihi ve kültürel değerlerine de yer veriliyor.
Doç. Dr. Ramazan Gürbüz’ün Yayın Direktörlüğünü yaptığı ve Sinan Temel’in Yazı İşleri Sorumlusu olduğu derginin “Rektör’den Mesaj” bölümünde Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün mesaj yazısı yer alıyor. Rektör Talha Gönüllü yazısında, “Kurumsal ve toplumsal duyarlığıyla Akademi Dergimizin 10. sayıya ulaşmasının gururunu sizlerle paylaşmanın sevincini yaşıyoruz. Adıyaman Üniversitesi Akademi kendine has bir çizgiyle yoluna devam ediyor. Bizler de üniversitemizin kurumsal kimliğini yansıtan dergimizin editöryal seviyesini yükseltmek için çabalıyoruz. Bu vesile ile bugüne kadar dergimiz için emek sarf eden tüm değerli çalışanlarımızı ve yazı-makale sahiplerini gönülden tebrik ediyorum” şeklinde mesajlar veriyor.
Akademi Dergisi’nin yeni sayısında Adıyaman Üniversitesi’nden bilimsel, sosyal ve kültürel haberlerin yanında Adıyaman Yaban Keçisini tanıtan yazı ve ’Adıyaman İsmi Hakkında Tartışmalar ve Gerçekler’ başlıklı yazılar da yer alıyor. Dergide ayrıca Adıyamanlı Abdurrahman Fehmi Bilgin’i tanıtan bir yazı da ele alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!