Yüreğir'de spor heyecanı başladı

Güncelleme Tarihi:

Yüreğirde spor heyecanı başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 15:10

Yüreğir'de spor heyecanı başladı

Haberin Devamı

ADANA(DHA) YÜREĞİR Belediyesi'nin 10-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlediği "Geleceğimiz Minikler Futbol Turnuvası" renkli görüntülerle başladı. Turnuvanın sembolik başlama vuruşunu yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Ben inanıyorum ki buradan Adana takımlarımıza başarılı sporcular kazandırılacak, aramızdan yeni Fatih Terimler yetiştireceğiz" dedi.
Yüreğir Belediyesi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği 'Geleceğimiz Minikler Futbol Turnuvası' PTT Evleri Mahallesi Metin Türel Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törenle başladı.
Başkan Çelikcan şöyle konuştu "Sevgili gençler sizler bu turnuva ile sporla buluşarak topluma faydalı birer insan olma adına güzel bir başlangıç yapıyorsunuz. Sporda güzel ahlak sizde vücut bulacak, güzel ahlakınızla örnek olacaksınız. Karşılaşmalarda sonuç önemli değil. Önemli olan dostça mücadeleniz."
BAŞKAN ÇELİKCAN: “BU TESİSLER SİZİN İÇİN"
Konuşmasında Yüreğir'e 15 adet spor tesisi kazandırdıklarının altını çizen Başkan Çelikcan “Şu an bu turnuvamızın açılışını yaptığımız bu tesislerimiz gibi Yüreğir'i spor tesisleri ile donattık, donatıyoruz. Size bir müjde daha vereyim. İnşallah Yüreğir'e bir yıl içinde çok güzel bir tesis daha kazandıracağız. Kapalı Yüzme Havuzumuz ve Kapalı Spor Salonumuz çok kısa bir zaman içinde sizlerin hizmetinde olacak. Bu tesisler sizler için, Yüreğirli için. Sizlere başarılar diliyor, emeği geçenleri kutluyorum"dedi.
Turnuva karşılaşmaları PTT Evleri, Levent, Doğankent, Solaklı, Çağırkanlı ve Sarıçam mahallelerinde bulunan Yüreğir Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Etkinlikler kapsamında düzenlenen Kros yarışmaları ise Solaklı ve Yunusoğlu Mahallelerinde bulunan tesislerde yapılıyor.
DHA(AP)11.5.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!