Yöresel Kültürler Şöleni büyük ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Yöresel Kültürler Şöleni büyük ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 13:57

Yöresel Kültürler Şöleni büyük ilgi gördü

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova İlçe Belediyesi'nin düzenlediği, 'Yöresel Dernekler ve Vakıflar Şöleni'nde 30 hemşeri kuruluşu stant açarak, kendi yörelerine ait kültür ve ürünleri 3 gün boyunca tanıttı.

Çukurova Belediyesi Ercan Çetin Parkı'nda düzenlenen Yöresel Dernekler ve Vakıflar Şöleni, büyük ilgi gördü. Şölen alanındaki çadırları ziyaret eden Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, etkinlikle Anadolu kültürlerinin kaynaşmasını sağladıklarını belirtti. Çetin, "3 gün süren şölende, etkinliğin amacına ulaştığını görüyoruz. Halktan ve hemşeri kuruluşlarından aldığımız olumlu tepkiler gösteriyor ki, çok doğru bir iş yapmışız. Bu etkinliği her yıl geleneksel hale getireceğiz ve daha geniş katılımlarla bu coşkuyu devam ettireceğiz" dedi.

VALİ BÜYÜK: EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Şölene katılan Adana Valisi Mustafa Büyük ise düzenlenen şölenin önemli olduğunu belirtti. Büyük, "Anadolu'muzun kültürlerini bir araya getirerek, halkımızla kaynaştırmayı sağlayan Başkanımız Soner Çetin, çok güzel bir etkinliğe imza atmış. Görüyorum ki, herkes birbiriyle tanışıp kaynaşıyor, Adana halkı, tüm yörelerin kültürlerini tanıma fırsatı buluyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. Anadolu'nun renklerini buluşturan şölene CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer de katılarak, vatandaşlarla sohbet etti. Tümer, yapılan etkinliğin önemli olduğunu belirterek, Başkan Soner Çetin'i kutladı.

ADANA, (DHA)

MK (OA) (5.6.2016/FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!