Yeni: İktidar partisi olmanın sorumluluğunun farkındayız

Güncelleme Tarihi:

Yeni: İktidar partisi olmanın sorumluluğunun farkındayız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 14:07

Yeni: İktidar partisi olmanın sorumluluğunun farkındayız

Haberin Devamı

Can ÇELİK- Nuri PİR/ADANA, (DHA) AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 24 Haziran seçim sonucu ile sorumluluklarının arttığını belirtti.
24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendiren Yeni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerinde durduğu sandık bazlı çalışmanın önemine dikkat çekti. Yeni "Adana'da 15 ilçemizin tamamında, toplam 4 bin 500 civarında sandıkta ilçe başkanlarımızla seçimden sonra yaptığımız değerlendirmeler neticesinde, sandık bazlı çalışmaları başlattık. İktidar partisi olmanın sorumluluğunun farkındayız, vatandaşlara ulaşarak onların taleplerinin yerine getirilmesi ve şikayetlerinin çözümü noktasında bürokrasi ile diyalog kurmak istiyoruz" diye konuştu. Ekonomik yatırımların devam ettiğini ve yakın zamanda Karataş İlçesi’nde kurulacak olan Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kentin ekonomisine büyük katkıları olacağını belirten Yeni, bu tür yatırımların siyasi kimlik gözetmeksizin takipçisi olacaklarını dile getirdi.
ADAY DEĞİLİM
Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağına dair çıkan iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Yeni, “Bir teşkilatın başındaysanız, iki yıl seçim işleri başkanı, 5 yıl gibi uzun bir süre il başkanlığı yapmışsanız bunu yakıştırabilirler. Ancak ben her zaman söyledim, şimdi yine söylüyorum. Ben aday değilim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!