Vali Büyük'ten veda mesajı

Güncelleme Tarihi:

Vali Büyükten veda mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 12:35

Vali Büyük'ten veda mesajı

Haberin Devamı

SON Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Adana Valisi Mustafa Büyük, Adanalılara veda mesajı yayınladı.

9 Haziran 2014 tarihinde başladığı Adana Valiliği görevinden yine bir 9 Haziran günü ayrıldığını belirten Vali Büyük, 10 Haziran saat 10.00'da Valilikte vedalaşma töreni yapılacağını kaydetti. Vali Büyük, şöyle devam etti:

"Acı tatlı bir çok hatıramın olduğu severek görev yaptığım Adana'dan gururla ayrılıyorum. Ayrılığın verdiği hüznün dışında hiçbir olumsuzluk, kırgınlık ve küskünlük yaşamıyorum. Bu göreve atanmamı yapan ve görev süremde desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm Devlet büyüklerimize ve saygıdeğer Adanalılara teşekkür ediyorum. Hedefim, milletimin gönlüne girebilmekti. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan herkese adaletle hizmet etmekti. Rabbime şükürler olsun bunu bana lütfetti. Gönül huzuru içindeyim."

BAŞKAN SÖZLÜ'YE ZİYARET

Vali Büyük, veda programı kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti. Birlikte Adana için çalışılan dönemin uyumlu geçtiğini belirten Vali Büyük ve Başkan Sözlü, önümüzdeki dönem için birbirlerine başarı dileğinde bulundu. Vali Mustafa Büyük ile Adana yararına olan projelerde uyum içinde çalıştıklarını ve işbirliği yaptıklarını ifade eden Sözlü "Sayın Valimize Adana'ya hizmetlerinden dolayı, hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkürü borç biliyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum" dedi.

ADANA,(DHA)

(7.6.2016 FOTOĞRAFLI)

 

  

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!