Vali Büyük'e hemşehrilik beratı verilecek

Güncelleme Tarihi:

Vali Büyüke hemşehrilik beratı verilecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 13:26

Vali Büyük'e hemşehrilik beratı verilecek

Haberin Devamı

MERKEZE alınan Adana Valisi Mustafa Büyük'e, Seyhan Belediyesi tarafından hemşehrilik beratı verilecek.
Vali Büyük, kentteki veda ziyaretleri kapsamında Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. Başkan Karalar, Vali Büyük'ü belediye hizmet binası girişinde karşıladı. Adana Valisi Mustafa Büyük ile 'gayet uyumlu' bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Karalar "Sayın Valimizi hiç eksilmeyen pozitif yönü ile hatırlayacağız. Birlikte görev yaptığımız dönemde hep şehrimizin menfaatine projelerde bizlerin çalışmalarına yardımcı olmuştur" dedi. Karalar, Vali Büyük'e Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri'nde hazırlanan seramik tablo armağan etti. Seyan Belediye Başkanı, ayrıca Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında Adana'ya veda eden Vali Mustafa Büyük adına hemşerilik beratı verilmesiyle ilgili teklif sunacağını açıkladı. Vali Büyük de şehirde hizmet ettiği dönemin kendisinde 'çok önemli ve derin izler' bıraktığını belirterek "Sizlerin takdim edeceğini ifade ettiği hemşerilik beratı da benim için sürpriz oldu. Bu nazik düşünceniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ADLİYEDEN 'KANATLI KOZALAK'
Vali Büyük, Adana Adliyesi'nde de veda ziyaretlerinde bulundu. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Vali Büyük'e çam kozalaklarından yapılan 'Kanatlı Kozalak' adlı kuğu figürleri armağan etti. Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Cumali Tülü ve Musa Ünel'in de bulunduğu ziyarette, Başsavcı Yeldan, Vali Büyük'ün 2 yıllık görevi boyunca Adana'ya büyük hizmet ve katkıları bulunduğunu söyledi. Yeldan "Adana'mıza göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar, kentimize sağladığınız sinerji, emeğiniz, gayretiniz ve tüm çalışmalarınız için teşekkürlerimizi sunarız. Sizi Adana'dan özgürlüğün sembolü kuşlarla uğurluyoruz. Yolunuz açık olsun" ifadesini kullandı. Vali Büyük de görev süresince yargı mensuplarıyla uyumlu çalıştıklarını vurgulayarak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı yargı camiasına teşekkür etti. Vali Büyük, daha sonra Adana Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz ve Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Arslan'ı makamlarında ziyaret edip vedalaştı.

REKTÖRLERE VEDA ZİYARETLERİ
Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Mustafa Büyük ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) Rektörü Aykut Gül'e de veda ziyaretleri gerçekleştirdi.

ADANA,(DHA)
EŞ(8.6.2016 FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!