Vali Büyük: Tereddütsüz Adanalıyık!

Güncelleme Tarihi:

Vali Büyük: Tereddütsüz Adanalıyık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 12:44

Vali Büyük: Tereddütsüz Adanalıyık!

Haberin Devamı

MERKEZ Valiliğine atanan Adana Valisi Mustafa Büyük, veda ziyaretlerini Adana Ticaret Borsası (ATB) ile sonlandırırken, burada yaptığı konuşmada "Tereddütsüz 'Adanalıyık' diyebilirim" ifadesini kullandı.

Vali Büyük, ATB Başkanı Şahin Bilgiç, yardımcısı Osman Bağış, yönetim kurulu üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter Gökhan Öztürk ile görüşerek helallik istedi. Adana'ya büyük bir şehre gelmenin heyecanıyla geldiğini, görev yaptığı 2 yıl boyunca güzel hatıraların yanı sıra önemli süreçleri de yaşadığını anlatan Vali Büyük, şöyle devam etti:

"Bu büyük şehrin dinamikleri, kuruluşları, kişileri bende önemli izler bıraktı.  Borsa Başkanımız Şahin Bilgiç bu ilişkide özel yeri olan bir insan. Ben Adana'ya gelmeden özellikle tanımam gereken bir isim olduğu söylendi. Çok insan tanıdım ama dostluk ve kardeşlik duygusunu kendisinde fazlasıyla gördüm. Söylenenlerin az olduğunu gördüm. Ekibiyle kentine, ülkesine güzel hizmetler yapıyorlar. Bir çok projede birlikte çalıştık. Allah kendilerinden razı olsun. Adana'ya gelirken yaşadığım gururun huzuru içerisinde buradan ayrılıyorum. Artık ben de Adanalıyım. Tereddütsüz 'Adanalıyık' diyebilirim."
ATB Başkanı, Vali Büyük'ün merkeze alınmasından dolayı 'Adanalının içinin buruk' olduğunu söyledi. Bilgiç, Vali Büyük'e Adana hatırası olarak bir vazo armağan etti.

ADANA,(DHA)

(10.6.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!