TÜMSİAD Adana’da Yeni Başkan Kutluca

Güncelleme Tarihi:

TÜMSİAD Adana’da Yeni Başkan Kutluca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2015 13:15

TÜM SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TÜMSİAD) ADANA ŞUBE BAŞKANLIĞINA YAKUP KUTLUCA SEÇİLDİ.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanlığına Yakup Kutluca seçildi. Kutluca, TÜMSİAD’ın Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası çapta bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.
Dernek binasında gerçekleşen olağanüstü genel kurulun divan başkanlığını Yüksel Yavuz yaptı. Kongreye dernek üyelerinin yanı sıra Adana’nın tanınmış iş adamları da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından derneğin yeni faaliyet raporu anlatıldı. Tek liste halinde girilen seçimde başkanlığa getirilen Kutluca, 2 yıl bu görevini yürütecek. Burada konuşan Yakup Kutluca, 2006 yılında kurularak faaliyete başlayan TÜMSİAD’ın Avrupa ülkesinde çok sayıda temsilciliklerinin bulunduğunu ifade etti. Kutluca, "Her geçen yıl üye sayımız artıyor. Hızla büyüyor, güçleniyor ve gelişiyoruz. Hedefimiz, güç birliği yaparak kalkınmak ve yardımlaşarak Türk ekonomisine büyük katkıda bulunmaktır" dedi.
TÜMSİAD’ın AB etkinlikleri kapsamında Türkiye’ye 3 birincilik getirdiğini Adana’nın ise şubeler arasında birinci olduğunu hatırlatan Kutluca, "Yeni dönemde yeni arkadaşlarımızla daha da güçleneceğimize, inanıyorum. Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederken aramıza aldığımız yeni arkadaşlarımıza görevlerinde başarı diliyorum" diye konuştu.
Genel kurula katılan Kurucu Başkan Ümit Özlü’de yeni yönetime başarı dileyerek kutladı.
TÜMSİAD Adana Şubesinin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:
"Yakup Kutluca, Hakan Özdeğer, Emrah Sancar, Şükrü Geyikçi, Ramazan Balak, Ahmet Fırat, C.Bülent Bozkurt, Murat Şirin, Mahmut Karahan, Alparslan Sayıner, İzzet Koyungözlü, Yakup Göncüoğlu, Mustafa Akın, Hakan Çakmak, Oğuz Akkaya, Halis Çalışkan ve Mustafa Özlü."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!