Songül kaptan, yılın şoförü

Güncelleme Tarihi:

Songül kaptan, yılın şoförü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 15:14

Songül kaptan, yılın şoförü

Haberin Devamı

 

ADANA Büyükşehir Belediyesi'nin kadın şoförlerinden Songül Çetin 'örnek şoför' seçildi
Büyükşehir'in toplu taşıma filosunda 8 yıldır görev yapan Songül Çetin, 2016 Yılı Karayolu Trafik Güvenliği Haftası çerçevesinde yapılan değerlendirmede 'Yılın Örnek Şoförü' ödülüne layık görüldü. Adana Valisi Mustafa Büyük, trafik kurallarına uymakta gösterdiği duyarlılık nedeniyle Songül Çetin’i teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. 22 yıllık ehliyet sahibi Songül Çetin, ödülünü Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma Hizmetleri Şube Müdürü Kürşat Sedefoğlu’nun elinden aldı.
3 çocuk annesi Songül Çetin, ödülün kendisi için sürpriz olduğunu belirterek "Taşıt trafiğinin çok yoğun olduğu güzergahlarda trafik kurallarına azami dikkat ederek, yolcularımızı güven içinde gidecekleri yerlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Valiliğin yaptığı değerlendirmede böyle bir ödüle layık görülmem beni çok mutlu etti" dedi.
Şube Müdürü Kürşat Sedefoğlu ise belediye otobüslerinde 120 kadın şoförün görev yaptığını, Songül Çetin’in ödül almasının 'gurur ve onur' yaşattığını dile getirdi. Sedefoğlu, 278 otobüsle 287 güzergahta toplu taşıma hizmeti verdiklerini, günde ortalama 85 bin yolcu taşıdıklarını kaydetti.

ADANA,(DHA)

EŞ(18.5.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!