Retro kesim ve doğallık 2018'in trendi olacak

Güncelleme Tarihi:

Retro kesim ve doğallık 2018in trendi olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 13:43

Retro kesim ve doğallık 2018'in trendi olacak

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA'da saç tasarımcılarından Murat Özgül kadınlara yılbaşı gecesi farklılık yaratabilecek saç modeli önerilerinde bulundu.
Dışarıda geçirilecek bir yılbaşı için gidilen mekan ve giyilecek kıyafete göre saç modelinin belirlenmesi gerektiğini belirten Murat Özgül, kadınlara yeni yıla girerken saçlarda doğal bir görünümle birlikte iddialı ve noelin rengi kırmızı bir rujla tamamlanmış makyaj tavsiyesinde bulundu. Topuz modelinin hem dayanıklı hem de şık bir tercih olacağını belirten Özgül, yine sade, rahat, ense topuzlarının hakim olacağını ifade etti. Özgül, özellikle samimi gruplarla birlikte veya aile içinde karşılanan yeni yıl için, doğal bir atkuyruğu, düz fön ve sade makyajın kullanılabileceğini belirtti. Yeni yılda sarı tonlarının yine kadınların vazgeçilmezi olacağını vurgulayan Özgül, "Soğuk sarılar, küllü zeminin üzerine sandre ve platin sarılar en çok tercih edilenler arasında. Sarıda genelde uzun saç kullanılıyor. Kahve tonlarında ise bronz kahveler istek görüyor. Marjinallik arandığında ise bu sene doğadan ilham alabileceğimiz renkler uygulanacak. Mesela okyanus mavisi tonları platin zemin üzerinde yoğun bir şekilde hakim olacak" diye konuştu.

Retro kesimler ve doğal, düz ya da hafif dalgalı saçların bu yıl da ön planda olacağını anlatan Özgül, "Retro modeller, normal uzunluktaki saçların kısa kahkülle tamamlanıp kesilerek, hafif dalgalı şekillendirilmesiyle oluşuyor. Ayrıca yine son yıllarda olduğu gibi 2018'de de asimetrik kısa saçlar moda olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!