Prof.Dr. Gündüz, ATO yönetimine talip

Güncelleme Tarihi:

Prof.Dr. Gündüz, ATO yönetimine talip
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 11:45

Prof.Dr. Gündüz, ATO yönetimine talip

Haberin Devamı

ADANA Tabip Odası (ATO) seçimlerinde Sinerji Grubu olarak yönetime talip olduklarını açıklayan Prof. Dr. H. Murat Gündüz ve yönetim kurulu adayları, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni (ÇGC) ziyaret etti.
24 Nisan'da yapılacak olan Adana Tabipler Odası olağan genel kurulunda başkanlık yarışına girecek olan Prof.Dr. H.Murat Gündüz, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile görüşmesinde, 'tabip olarak kaygılı olduklarını, mutlu ve gelecek adına da umutlu olmadıklarını' söyledi. Gündüz, Türk Tabipler Birliği (TTB) ve ATO'yu 'hekimlerden başka dinleyen kalmadığını' belirterek, "Bugün kimse bizi sağlık problemlerinin çözümünde bir sivil toplum kuruluşu olarak dinlememekte ve dinlemek de istememektedir" dedi. Kendilerinin ise meslektaşlarının sorunlarını dinlediklerini vurgulayan Gündüz, "Bizler Sinerji Grubu olarak sahanın sorunlarını dinleyen, sahayla birlikte hareket ederek çözüm üreten, konuşan ve konuştuğunu dinleten, Odasına sahip çıkan, hekimleri kucaklayan, ötekileştirmeyen, kutuplaştırmayan ve kutuplaşmayan, meslek onurunu en üst seviyede tutan, Adana Tabip Odası ve Türk Tabipler Birliği'nin değişen yüzü olan, sizin için sizlerle bir olan meslektaşlarınız olacağız" diye konuştu.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarında aday olmanın cesaret istediğini, Prof.Dr. H.Murat Gündüz'ü de aday olma cesareti gösterdiği için kutladığını belirterek, seçimlerde başarılar diledi.

ADANA, (DHA)
BK(23.4.2016,FOTOĞRAFLI)

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!