Portakal Çiçeği'nde moda yarışması

Güncelleme Tarihi:

Portakal Çiçeğinde moda yarışması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 12:30

Portakal Çiçeği'nde moda yarışması

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Nisanda Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında moda tasarım yarışması düzenleniyor.
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, karnavalın en renkli etkinliği olan Kostüm Tasarım Yarışması'nın koordinatörlüğünü üstlenen Moda Bloggerı Ümit Temurçin'i konuk edip, görüş alışverişinde bulundu. Naci Sezgek, fütüristik temalı yarışmanın genç modacılara parlak bir kariyer fırsatı sunduğunu, başvuruların 9 Şubat'ta sona ereceğini söyledi. Bu yıl 3-9 Nisan tarihleri arasında 5'incisi yapılacak festivaldeki Kostüm Tasarım Yarışması'yla ilgili detaylı bilgilerin karnavalın web sitesinden paylaşıldığını belirten Sezgek, toplam para ödülünün 10 bin lira para olduğunu, dereceye girenlerin Paris'te moda fuarı gezisi, İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim fırsatı yakalayacağını bildirdi.
TURUNCU, YEŞİL, SARI VE BEYAZ
Karnaval ruhunu yansıtan, turuncu, yeşil, sarı ve beyaz tonlarda hazırlanan kostüm tasarımlarından dereceye giren ve finale kalanların 7 Nisan'daki gala gecesindeki defileyle tanıtılacağını kaydeden Sezgek "Genç ve yetenekli tasarımcılara fırsat verip, kendilerini gösterecekleri profesyonel bir platform oluşturan Kostüm Tasarım Yarışması'nın Nisanda Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nı daha üst düzeylere taşıyıp, Adana'nın uluslararası düzeyde tanıtımına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.
KARNAVALDA YİNE ZİYAPAŞA'DAYIZ
Naci Sezgek, karnavalın merkezi olan Ziyapaşa Bulvarı'ndaki işletmeler ve dernek olarak etkinliklere en iyi şekilde evsahipliği yapma çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!