Kutlu’dan, Yıldız’a teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Kutlu’dan, Yıldız’a teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 13:20

Kutlu’dan, Yıldız’a teşekkür plaketi

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- TÜRKİYE Basketbol Federasyon’u Adana İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, Kadınlar Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçındaki güvenlik tedbirleri katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a teşekkür plaketi verdi
Abdullah Kutlu, Adana olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası final maçını sorunsuz atlatmanın gururu içinde olduklarını ifade ederek, “Böylesi büyük bir organizasyon için tüm kurumlar el birliği yaptı. Müsabakanın güvenlik bölümü önemliydi ve Emniyet Müdürümüz Selami Yıldız’ın organizasyonu ile kimsenin burnu bile kanamadan final maçımızı oynattık. Selami Yıldız müdürümüzün nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Basketbol İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, ayrıca kentte bir sezon boyunca ilkokul, ortaokul lise ve kulüpler bazında minik, küçük, yıldız, genç ve büyük erkekler kategorilerinde bin 500 civarı maç oynandığını alınan güvenlik tedbirleri sayesinde hiçbir sorun yaşanmadığını ve bunun içinde teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.
GÖREVİMİZİ YAPMANIN HUZURU İÇİNDEYİZ
İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Abdullah Kutlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Spor müsabakalarının güvenlik açısından sorunsuzca geçmesini sağlamanın huzuru içindeyiz. Bu plaketi tüm emniyet teşkilatı adına alıyorum” diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!