4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor

Güncelleme Tarihi:

4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasımda başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 17:37

4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor

Haberin Devamı

Can ÇELİK/ADANA,(DHA)- ADANA'da, 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Adana HiltonSA Oteli'nde düzenlenecek.

Elka Fuarcılık tarafından düzenlenen 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nın tanıtım toplantısı kentteki bir otelde yapıldı. Toplantıya, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç ve sektörden birçok iş insanı katıldı.

Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, Adana Büyükşehir Belediyesi ve AYAMDER'in desteği ile bu yıl dev bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Adana'nın önde gelen en büyük firmalarından aldığımız destek ile bu yıl dolu dolu bir fuar geçireceğiz. Gayrimenkul Sektörünün buluştuğu fuarımızda, özel fiyatlar ve kişinin tercihine göre ödeme seçenekleri ile alıcısının yüzünü güldürecek olan projeler, ziyaretçilerin tercihlerini tam olarak karşılayacak" dedi.

200 ALT SEKTÖRÜ ETKİLİYOR

AYAMDER Başkanı Nadir Vurankaya ise inşaat sektörünün, kendisi ve ilişkide bulunduğu sektörlerin ülke üretimi, istihdam içerisindeki payı olmak üzere yurtiçi gelire yaptığı katkı ve 200 alt sektörü etkilemesi açısından ekonominin 3 büyük lokomotiflerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye'nin bu yıl büyük bir ekonomik sıkıntı yaşadığını kaydeden Vurankaya şunları söyledi:

"Bu olumsuz süreçten en çok etkilenen sektörlerden biri de inşaat sektörü oldu. Döviz bazlı maliyet artışları nedeniyle konut satışlarında daralma meydana geldi. Geldiğimiz bu noktada AYAMDER, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Elka Fuarcılık ile birlikte inşaat sektörünü canlandırabilmek için 4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı’nı gerçekleştiriyoruz. Fuarda Adana Ticaret Odası'na kayıtlı yaklaşık 40 yapı firmasının yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Yapı Mütehaaitler Derneği, Çukurova Genç Mühendisler ve Mimarlar Derneği, Çukurova, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri'nin stantları ile yapılan projeler Adanalıların beğenisine sunulacak."

4’üncü Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Adana HiltonSA Oteli'nde düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!