Küçükcan: "Türkiye Güçlendikçe Hedef Oluyor"

Güncelleme Tarihi:

Küçükcan: Türkiye Güçlendikçe Hedef Oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 15:26

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ PROF. DR. TALİP KÜÇÜKCAN, TÜRKİYE'NİN ZOR BİR COĞRAFYADA BULUNDUĞUNU, TARİHİ VE SİYASİ SORUMLULUKLARINI GÖRMEZLİKTEN GELEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan, Türkiye’nin zor bir coğrafyada bulunduğunu, tarihi ve siyasi sorumluluklarını görmezlikten gelemeyeceğini belirtti.
Küçükcan, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin İngiltere, Fransa ve Almanya gibi konforlu ve rahat bir coğrafyada olmadığını, ekonomik ve siyasi sıkıntılar yaşayan ülkelere komşu olduğunu, bu nedenle daha fazla riskle karşılaştığını söyledi.
"DİKKATLİ VE HASSAS OLMALIYIZ"
Borç yükünden kurtulmuş, milli geliri artmış, alt yapı sorunlarının çoğunu halletmiş bir Türkiye’nin yüksek teknoloji üretmeye başladığını, dünyanın 16., AB’nin yedinci büyük ekonomisi konumuna yükseldiğini ifade Küçükcan açıklamasında şöyle devam etti:
"Türkiye artık bölgesel ve küresel iddiaları olan bir ülke. THY dünyanın en fazla noktasına uçan bir şirket. İngiliz, Fransız ve Alman havayollarının tekelini kırdı. TİKA dünyanın dört köşesinde az gelişmiş ülkelerde kalkınma yardımları yaparak ülkemizin insani diplomasideki gücünü gösteriyor. Türkiye’deki dernek ve vakıflar 160 ülkede insani yardım dağıtıyor. Türk girişimciler dünyanın her noktasında iş yapıyor."
"MERKEZ ÜLKE OLUYORUZ"
Türkiye’nin güçlendikçe hedef olduğunu ifade eden AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Talip Küçükcan açıklamasını şöyle sürdürdü:
"İstanbul’da inşa edilen ve yılda 100 milyon yolcu kapasiteli havaalanı projesi, enerji kaynaklarına yakın oluşumuz ülkemizi merkez ülke konumuna taşıyor. Bütün bunlar bizim için büyük imkanlar hazırlıyor ama aynı zamanda bizi hedef ülke haline de getiriyor çünkü diğer ülkelerin hakimiyetine son veriyor Türkiye. İşte bu nedenle 1 Kasım seçimleri daha da önem kazanıyor. Bizim çağrımız ve dileğimiz ideolojik gözlükleri çıkararak bir tercih yapılması. Artık sağcı, solcu, ülkücü, Türkçü, Kürtçü, milliyetçi, İslamcı gibi yaklaşımlarını bir kenara bırakıp ki bunlar bize çok fayda sağlamadı, akıl, mantık, sağduyu ile seçim yapmalıyız. Türkiye’nin çıkarları da bunu gerektirmektedir. AK Parti kalkınma, istikrar, demokratikleşme, büyüme, yeni yatırım ve istihdam yaratmanın en güçlü adresidir. Yerel ile küreseli harmanlayan bir siyasi harekettir. Halkımızı bu harekete destek vermeye çağırıyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!