Küçükcan: “Kentin Gelişimi İçin Milletvekilleri Güç Birliği Yapmalı”

Güncelleme Tarihi:

Küçükcan: “Kentin Gelişimi İçin Milletvekilleri Güç Birliği Yapmalı”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 10:28

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ PROF. DR.TALİP KÜÇÜKCAN, ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr.Talip Küçükcan, iktidar ve muhalefet milletvekilleri olarak kentin gelişimi için el ele verilmesi ve güç birliği yapılması gerektiğini söyledi.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret ederek Başkan Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç ile görüşen, ülke ve yerel gündemle ilgili sohbet eden AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr.Talip Küçükcan, 1 Kasım seçimleri için tüm siyasi parti mensuplarının, daima birbirlerinin yüzüne bakabilecekleri bir seçim kampanyası yürütmelerini temenni ettiğini ifade etti. Adana’nın, potansiyeli büyük bir şehir olduğuna vurgu yapan Küçükcan, şöyle konuştu:
“Adana’nın aslında büyük imkanları var ama problemleri de var. 1 Kasım seçimlerinden sonra iktidarı ve muhalefeti ile tüm Adana milletvekillerinin kentin gelişimi, sıkıntıların aşılması için bir araya gelmeleri, güç birliği yapmaları büyük önem taşıyor. Bu konuda ideolojik dille değil, rasyonel dille konuşmamız lazım. Kısmet olur da tekrar seçilirsem; üzerime düşeni yapacak ve parlamentoda Adana’dan milletvekili seçilen arkadaşlarımla görüşeceğim. El ele verirsek, Adana’nın gelişimi için çözüm bekleyen meseleleri rahatlıkla aşar, her güçlüğün üstesinden kolaylıkla geliriz. Adana’yla ilgili meselelerde bir bakanın yanına 5 milletvekili ile gitmek başka, 14 milletvekili ile gitmek daha başka.”
Ziyaretinden dolayı Adana Milletvekili Prof. Dr.Talip Küçükcan’a teşekkür eden ve 1 Kasım seçimleri için başarı dileyen ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, bölgemizde diğer illerdeki milletvekillerinin kentlerinin sorunlarının çözümü için rahatlıkla bir araya gelerek çaba harcadıklarını gözlemlediklerini söyledi. Adana’nın bu konuda ciddi anlamda bir eksiklik yaşadığını da kaydeden Esendemir, “Adana milletvekillerinin tamamının kentin gelişimi için birlikte hareket etmeleri gerektiği yolundaki düşüncelerinize gönülden katılıyorum. Böyle bir oluşumda ÇGC olarak üzerimize düşeni yapmaya seve seve hazırız. Adana için bir çivi çakacak olan her kesin ve her kesimin daima yanında olur ve destek veririz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!