Gençler sporla meslek sahibi oluyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler sporla meslek sahibi oluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 17:06

Gençler sporla meslek sahibi oluyor

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN,(Adana),(DHA)- KOZAN Kaymakamı Şafak Gürçam, 2018 yılında 110 genci hocalar eşliğinde beden eğitimi öğretmeni, antrenör, spor yöneticisi, subay, astsubay ve polis hazırlık okullarına gönderdiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün destekleriyle başlatılan ücretsiz spor kursları hakkında, Öğretmen Evi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kozan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Kürşat Gültekin ve Halk Eğitim Müdürü İsmail Bünyamin Akbulut katıldı.

Kurslara ilişkin açıklama yapan Kaymakam Şafak Gürçam, hocalar eşliğinde 2018 yılında 110 genci beden eğitimi öğretmeni, antrenör, spor yöneticisi, subay, astsubay ve polis hazırlık okullarına uğurladıklarını belirtti. Gürçam, bu yıl içinde komiser yardımcılığına giren 20 gencin de spor sınavını başarıyla geçtiğini belirterek, "Mülakat sonuçlarını bekliyoruz. Yakın zamanda tarihi açıklanacak olan Polis Akademisi Fiziki Yeterlilik Sınavı’na şu anda Saimbeyli’den, Tufanbeyli’den, İmamoğlu’ndan, Feke’den, çevre uzak köylerden ve hatta Adana’dan 100’ün üzerinde üniversite mezunu kadın, erkek gencimiz kıymetli antrenörlerimizin eşliğinde hazırlanmaktadır. Kozan Kaymakamlığı olarak devletimizin tüm imkanlarını gençlerimize sunuyoruz. Bu kurslardan haberdar olmayan gençlerimizi de spor kurslarına davet ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!