Köy çocuklarına diş taraması ve kitap yardımı

Güncelleme Tarihi:

Köy çocuklarına diş taraması ve kitap yardımı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 13:47

Köy çocuklarına diş taraması ve kitap yardımı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA) - ADANA Tepebağ Rotary Kulübü, Türk Kadınlar Birliği İlkokulu'nda Tepebağ Rotary Kulübü öncülüğünde Diş Hekimi Erol Toklu ve ekibi tarafından  ağız ve diş sağlığı taraması gerçekleştirdi.
Etkinliğe 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, Guvernör yardımcısı Lütfi Candır, Tapebağ Rotary Kulübü Başkanı Nazan Özçelik, Tepebağ Rotaract Kulübü Başkanı Engin Elçi ve kulüp üyeleri katıldı. Muayene sonunda her öğrenciye velilerine verilmek üzere dişlerinin durumu hakkında bilgi notu verildi. Tepebağ Rotary Kulübü, her çocuğa diş fırçası, diş macunu hediye etti.
2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü, "Yörenin ihtiyaçlarını yine yöre halkıyla birlikte karşılamak, onları yönlendirmek esas amacımız. Toplum Birliği Rotary'nin çok etkili bir projesidir. İhtiyaca yönelik iş yapmış oluyoruz. Hizmetleri yöre halkının görüşleri ve çalışması sonucu yapıyoruz. Bugünde okulumuzda çocukların diş taraması gerçekleştirildi ve yaş gruplarına göre kitaplar ve kırtasiye malzemeleri verdik. Gördük ki çocukların çoğunda diş problemleri var. Hizmetlerimiz devam edecek. Köylülere yönelik eğitimlerimiz de olacak. Toplum birlikleri o yüzden çok önemli. Bu tür çalışmalar köy halkına da motivasyon oluyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!