Kortta senyör heyecanı, ödül töreniyle son buldu

Güncelleme Tarihi:

Kortta senyör heyecanı, ödül töreniyle son buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 10:53

Kortta senyör heyecanı, ödül töreniyle son buldu

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)

ADANA Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde düzenlenen Dunlop Tour Özel Seri Senyör Turnuvası, yapılan final karşılaşmaları ve ödül töreniyle son buldu.
Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) kapsamında yapılan turnuvalardan biri olan ATDSK Dunlop Tour Özel Seri Senyör Turnuvası, 9 gün sürdü. Seyhun Seyhan'ın baş hakemliğini yaptığı turnuvada Ergün İncirbölen ve Gökhan Pamuk da gözlemci hakem olarak görev aldı. Teklerde 115, çiftlerde 32 (16 çift) olmak üzere toplam 147 sporcunun raket salladığı turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu. Karşılaşmanın ardından yapılan kupa töreninde konuşan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, bu yıl ev sahipliğini yapacakları TTF'nin senyör klasman turnuvalarının sayısında artış olacağını, 2016'da 6 senyör klasman turnuvasının kulüplerinde yapılacağını söyledi.

ULUSLARARASI ÇUKUROVA CUP'A SAYILI GÜNLER
Turnuvaların sayısındaki artışın sporcuların farklı sporcularla daha fazla maç yapabilme imkanı bulmasını sağlayacağını kaydeden Keskin, "Klasman turnuvasının ardından 25 Nisan'da başlayacak ve 1 Mayıs'ta sona erecek olan Uluslararası Çukurova Cup için geri sayım başlıyor. Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin sponsorluğunda gerçekleşecek olan bu turnuvada, onlarca ülkeden gelecek tenisçiler Adana'da bir hafta süresince tenis severlere tenis şöleni yaşatacaklar" dedi.

KUPA ALAN SPORCULAR
ATDSK Dunlop Tour Özel Seri Senyör Turnuvası'na Adana'nın yanı sıra Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Van, İstanbul, İzmit'ten sporcular katıldı. Erkek tekler 35 yaş üzerinde Nasrettin Yıldız, 40 yaş üzerinde Serkan Babagiray ve Cengiz Tan, 45 yaş üzerinde Yasin Gülbahçe ve Aziz Karakoyun, Erdal Öztürk, 50 yaş üzerinde Kemal Canlı ve Kerim Şahin, 55 yaş üzeriden Yunus Hakan Binöz ve Şerif Selçuk Şerifoğlu,
70 yaş üzerinde Abdullah Zühtü Sezer ve Andre Şalfun birinci oldu. Çiftlerde ise 35 yaş üzerini Ali Refah Keskin-Nasrettin Yıldız ve Kerim Şahin-Erdal Öztürk çifti kazandı. Bayanlar teklerde 35 yaş üzerini Fethiye Mumcu ve Ayşe Erkuş , 40 yaş üzerini Nejla Günay Karoğlu ve Tülay Tapçı, 45 yaş üzerinde Gülin Gali ve Binnaz İzgi, 50 yaş üzerini Havva Türedi ve Tülay Sanrı birincilikle tamamladı. Çiftleri ise 35 üzerinde Havva Türedi-Serpin Gizir ve Meltem Bayram-Fethiye Mumcu kazandı. 

DHA (AÖ) (7.4.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!