Kanber Hoca’ya Sürpriz Doğum Günü

Güncelleme Tarihi:

Kanber Hoca’ya Sürpriz Doğum Günü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 10:25

ADANA’DA ETKİLİ MAKAM VE KONUMLARI BAŞARIYLA TEMSİL EDEN SAYISIZ ÖĞRENCİ YETİŞTİREN KAMBER KOCAÖZ’E, AİLESİ TARAFINDAN SÜRPRİZ BİR DOĞUM GÜNÜ DÜZENLENDİ.

Adana’da etkili makam ve konumları başarıyla temsil eden sayısız öğrenci yetiştiren Kamber Kocaöz’e, ailesi tarafından sürpriz bir doğum günü düzenlendi.
66 yaşına ayak basan Kanber Kocaöz için düzenlenen doğum gününe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Türkan Eşli, CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, CHP eski milletvekili Ziya Yergök, CHP milletvekili Aday Adayı Aydın Uspehlivanoğlu, Finansbank Müdürü Ayşe Sürmeli’nin aralarında bulunduğu yakın dostları katıldı.
Doğum gününde katılanlara teşekkür eden Kanber Kocaöz, “66 yaşını devirdim. Her yaşı çok keyifli yaşadım. Bu yıl doğum günlerimin en güzelini yaşattınız. ’Bu sürpriz güzel günü düzenleyen, emek veren ailem ve Cuccinella emekçilerine, beni telefonla arayan, mesaj göndererek yalnız bırakmayan can dostlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!