Güney Ecza Kooperatifi 30.Yılını Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Güney Ecza Kooperatifi 30.Yılını Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 11:24

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Memleketimizin kurtuluş çarelerinden biri de kooperatif şirketleri kurmaktır.” Sözü ışığında kurulmuş ve sağlık hizmetlerinin devamlılığı için önemli bir görev üstlenmiş Güney Ecza Kooperatifi 30.Yıl dönümünü Eczacı ortakları ile Mersin’de gerçekleştirdiği etkinlik ile kutladı.

Haberin Devamı

30 Yıl boyunca sağlık hizmetinin önemli bir parçası olan İlaç temini konusunda hizmet sunan Güney Ecza Kooperatifi, “Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda üretim ve hizmet ayrıcalıkları sunarak, toplumun danışmanı olan ve eczacılık mesleğine yön verebilen ortaklar oluşturarak evrensel bir meslek örgütü olma”  vizyonu içerisinde hizmet alanını büyüterek ilerleyeceğini vurguladı

Tören kapsamında 30 Yıl içerisinde Güney Ecza Kooperatifinde görev almış Yönetim Kurulu Başkanlarına ve 25 yılını dolduran çalışanlara plaketleri takdim edildi. Birçok eczacı odası başkanlarının ve temsilcilerinin katıldığı etkinlikte Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ilaç temininde kooperatifçiliğin önemi hakkında konuşma gerçekleştirdi.

Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı etkinlik “Anadolu Ateşi” gösterisi ile son buldu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!