Seyhan Rotary Kulübüne kütüphane desteği

Güncelleme Tarihi:

Seyhan Rotary Kulübüne kütüphane desteği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 12:15

ADANA’nın merkez Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Uluslararası Rotary 2430. Bölge 2018-2019 Dönem Guvernörü Rotaryen Nuri Altan Arslan ile Adana Tepebağ Rotary başkan ve yöneticilerini kabulünde kütüphane yeri desteği verdi.

Haberin Devamı



Guvarnör Nuri Altan Arslan ile birlikte Tepebağ Rotary Kulübü dönem başkanı Rotaryen Barış Eren ve pek çok Rotaryen’in eşlik ettiği heyet Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Yapılan görüşmeler sonucu Başkan Karalar, Seyhan Rotary Kulübüne kütüphane yeri desteği sağlayacağını söyledi.

GÖRME ENGELLİLER İÇİN SESLİ KİTAP

Heyet daha sonra önce Topalak Köyü İlköğretim Okulu ziyaret edip öğrencilere eğitim araç gereçleri armağan etti. Ardından Altı Nokta Körler Derneği’ne geçildi. Tepebağ Rotary Kulübü görme engelliler için derneğe sesli kitap projesi desteği verecek

Guvernör Nuri Altan Arslan, "Adana’daki Rotary Kulüplerinin yaşama geçirmeyi hedefledikleri proje ve etkinlikler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın tahsis edeceği bir alanda Seyhan Rotary Kulübümüz kütüphane kuracak"dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!