Çelikcan’dan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Çelikcan’dan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi Müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 09:46

ADANA’nın Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,Atakent Mahallesi’nde yapımı devam eden Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin hizmete açıldığında bölgede önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ ile ilgili çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yüreğir Kapalı Yüzeme Havuzu ve Spor Kompleksi inşaatının tamamlamak üzere olduğunu söyleyen Çelikcan, "Spor kompleksimizin içerisinde kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfe, bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duş ve soyunma odaları yer alıyor dedi.


GENÇLER KANALDA DEĞİL HAVUZDA BULUŞACAK

Adanada her yıl onlarca gencin yüzme bilmediği için kanallarda boğulduğunu belirten Başkan Çelikcan, şunları söyledi:

"Sıcaktan bunalan gençlerimiz, çocuklarımız tehlikeli ve yasak olmasına rağmen sulama kanallarında serinlemeye çalışıyor. Ne yazık ki neredeyse her akşam ana haber bültenlerinde Adanadan boğulma vakası haberi duyuyoruz. Her yıl onlarca insanımız sulama kanallarında boğularak hayatını kaybediyor. Yüreğimiz yanıyor. Gençlerimiz artık serinlemek için sulama kanallarında değil kapalı yüzme havuzumuzda buluşacak. Yüreğir’deki bütün okullar beden eğitimi derslerinde yüzme havuzumuzu kullanabilecek, çocuklarımız burada uzman eğitmenlerden yüzme kursu alacaklar.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!