Adana’nın ’Nimet Ablası’ vatandaşın umudu oldu

Güncelleme Tarihi:

Adana’nın ’Nimet Ablası’ vatandaşın umudu oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2018 12:39

ADANA'nın ’Nimet Ablası’ olarak bilinen Basın Büfe, bu yıl da milli piyango yılbaşı özel çekilişi öncesi vatandaşların umudu oldu. Büfe sahibi Erdal Çiçek, "Bu yıl da iddialıyız. İstanbul'un Nimet Ablası varsa Adana'da da biz varız" dedi.

Haberin Devamı



Merkez Seyhan İlçesi Ziyapaşa Bulvarı üzerinde 22 yıldır büfe işleten Erdal Çiçek, daha önceki yıllarda sattığı milli piyango biletlerine 2 milyon, 3 milyon, 5 milyon TL ikramiye çıktığını bundan dolayı Adanalıların yılbaşında buradan bilet almayı tercih ettiğini söyledi. Yılbaşı yaklaşırken vatandaşların 70 milyon ikramiyeyi kazanmak için biletlere yoğun ilgi gösterdiğini belirten Çiçek, şöyle konuştu:

"Milli Piyango İdaresinde tam bilet kalmadı. Vatandaşları uyarıyorum. Acele etsinler bilet kalmayabilir. Diğer illerden gelip burada bilet alanlar var. Bu sene de Adanayı hayırlısıyla zengin edeceğiz. İstanbulun Nimet Ablası varsa Adanada da biz varız."

Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesi bu yıl 70 milyon lira olarak belirlendi. Bu yıl ki özel çekiliş için çeyrek bilet 17,5, yarım bilet 35, tam bilet ise 70 TL’den satılıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!