Çukurova Üniversitesi personeli iftar yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çukurova Üniversitesi personeli iftar yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 10:24

Çukurova Üniversitesi personeli iftar yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yılda Merkezi Kafeterya’da yapıldı.
Gelenekselleşen iftar yemeğine Adana Vali Yardımcısı Murat Süzen, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Yardımcıları Prof. Dr. Halil Elekcioğlu ve Prof. Dr. Seyhan Tükel, Başdanışman Prof. Dr. Metin Yavuz’un yanı sıra Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Mehmet Tümay, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kent protokolü, öğretim üyeleri, akademik ve idari personel katıldı.
ÇÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Osman Ateş’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, yardımcıları ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri konukları kapıda karşıladı. İlk olarak ÇÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Korkut Ata Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kayık’ın Osmanlı Naht Sanatı’ndan esinlenerek oluşturduğu naht sergisinin açılışı yapıldı. Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından iftar açıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!