ÇGC ödülleri dağıtıldı

Güncelleme Tarihi:

ÇGC ödülleri dağıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 17:47

ÇGC ödülleri dağıtıldı

Haberin Devamı

ADANA'da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin (çgc) geleneksel olarak düzenlediği Basın Yarışması'nın ödül töreni, TSYD Nihat Geven Tesisleri'nde yapıldı.
Törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı.
ÇGC Başkanı Cafer Esendemir yaptığı konuşmada, 2016 yılı başlarında meydana gelen terör olayları ve ardından 15 Temmuz'da gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi nedeniyle törenin bu yıl gecikmeli olarak gerçekleştirildiğini söyledi. Esendemir "Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Medya bu anlamda darbeye karşı sorumluluğunu ve görevini en iyi şekilde yerine getirmiştir" dedi.
Ödül alan gazetecileri kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de basın meslek ilkelerinin önemine dikkat çekti. Sözlü, basına destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak "Kamunun imkanlarını ve bütçeden ayrılan kaynağı hiçbir ayrım yapmaksızın, imkanlarımız ölçüsünde basın kuruluşlarına eşit bir şekilde dağıtmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.
Daha sonra gazetecilere ödülleri dağıtıldı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!