Büyükşehirden asfalt hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehirden asfalt hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 14:13

Büyükşehirden asfalt hamlesi

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediyesi, ana cadde ve bulvarlarda asfalt çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar Adnan Menderes, Aydınlar ve Kasım Ener bulvarları ile Sakarya, Çukurova, Karafatma, İbo Osman, Kozan ve Sırkıntı caddelerinde yoğunlaştırıldı. 
Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, gündüz ve gece mesai yaparken, yeni bir çehre kazandırılması için proje yürütülen Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Adnan Menderes Bulvarı'nı da program kapsamında sıcak asfalt ile kapladı.  
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kasım Ener Caddesi'ndeki asfalt çalışmalarını gece saatlerinde denetledi. Başkan Sözlü, bir süre eliyle asfalt  düzenlemesi yaptı. 
AYDINLATMALAR YENİLENDİ
Büyükşehir Belediyesi, ayrıca 11 bulvar ve caddenin aydınlatmasını yeniledi. Proje kapsamında Gazipaşa Bulvarı, Atatürk Caddesi, Fuzuli Caddesi, Dilberler Sekisi, Uğur Mumcu Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı, Cevat Yurdakul Caddesi, Kasım Gülek Bulvarı, Seyhan 68073 Sokak, Süleyman Demirel Bulvarı ve Baraj Kapısı'nda yer alan 514 adet aydınlatma direğine yeni aydınlatma cihazları monte edildi. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!