Bedelli için bedeline bakmadan her şeyi satıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Bedelli için bedeline bakmadan her şeyi satıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 11:00

- Bedelli askerlik ücretini ödemek isteyenler arasında, imzalı formasını, kış lastiklerini, bisikletini, deri ceketini bile satılığa çıkaran var

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Bedelli askerliğe başvurmak isteyenler, 18 bin lirayı ödeyebilmek için futbolcu imzalı forma, kış lastiği, saç kurutma makinesi, deri ceketini bile satılığa çıkarıyor.

AA muhabirinin, bir internet sitesinden derlediği bilgilere göre, 1 Ocak 1988 ve üzeri doğumluları kapsayacak bedelli askerlik uygulamasından yararlanmak isteyenler, bedelli ücretini ödeyebilmek için farklı ürünleri satışa sunuyor.

"Bedelli askerlik için" başlığıyla satışa sunulan ürünler arasında en çok otomobil ve emlak ilanları yer bulurken, şahsi eşyalar da satılığa çıkarılıyor. İlanlar arasında, Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı ve 18 bin lira fiyat biçilen forma, 15 bin liraya traktör, 790 liraya kış lastikleri ve 475 liraya satılmak istenen elektro gitar, dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

İlanlar arasında 10 liraya para koleksiyonu, 65 liraya saç kurutma makinesi, 60 liraya deri ceket, 20 liraya kot yelek, 150 liraya bağlama, 75 liraya abiye elbise de bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!