Başkan Sözlü talimat verdi, öğrencilerin ihtiyaçları Şırnak'a ulaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözlü talimat verdi, öğrencilerin ihtiyaçları Şırnaka ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 12:56

Başkan Sözlü talimat verdi, öğrencilerin ihtiyaçları Şırnak'a ulaştı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şırnak(ın Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’ndan gelen mektuplara kayıtsız kalmadı. Büyükşehir Belediyesi Şırnak'a giderek o okulun ihtiyaçlarını ulaştırdı
Kısa bir süre önce Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu öğrencilerinden okullarının ihtiyaçlarının giderilmesini talep eden mektuplar geldi. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kamera karşısına geçerek sosyal medya üzerinden o öğrencilere 'taleplerinizle bizzat ilgileniyorum' mesajı verdi. Sosyal medyadan gönderilen mesajın ardından Başkan Sözlü bürokratlarına talimat verdi ve Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy öncülüğünde Şırnak'a giden ekip okulun ihtiyaçlarını yerine ulaştırdı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün sevgi ve selamlarını Şırnak'a getirdiklerini ifade eden Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, "Öğretmen kökenli bir insan ve Milliyetçi Hareket Partili bir belediyenin bürokratı 'Her vatandaşımız bizim için azizdir' diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yol arkadaşı olarak burada, Şırnak'ta olmaktan, Cumhuriyet'in pırıl pırıl evlatlarının eğitim için ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmekten dolayı mutlu ve gururluyum" dedi.
Öğrenciler ise kamera karşısına geçti  Sözlü'ye teşekkürleri ile birlikte selamlarını gönderdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!