ATB’de yeni meclis ve yönetim kurulu belirlendi

Güncelleme Tarihi:

ATB’de yeni meclis ve yönetim kurulu belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 10:17

ATB’de yeni meclis ve yönetim kurulu belirlendi

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA Ticaret Borsası olağan seçiminin ardından göreve yeniden seçilen Şahin Bilgiç ve ekibi görev bölümü yaptı. ATB Yönetim Kurulu Başkanlığına Şahin Bilgiç seçilirken Meclis Başkanı Osman Bağış oldu.
Meclis, yönetim ve disiplin kurulları ile TOBB delege seçimleri sonucu;  Meclis Başkanı Osman Bağış, yardımcısı Faruk Canatar, katip üye Abdullah Kaçar oldu.
Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Sabahattin Yumuşak, Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Yasin Milli olarak belirlendi. Meclis üyeleride Ahmet Rende Şendağ, Seçil Sarısoy, Masum Ökmen, Zülfikar Pamuk, Mehmet Akif Coşgunoğu ve Adnan Kaymaz’dan oluştu.
GAYRETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Ekip olarak güzel çalışmalara imza attıklarını, üyelerinin hizmete oy verdiğini, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini söyleyen ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Seçimlerimiz bitti. Sizlere ve destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Adana Ticaret Borsası Türkiye’nin en önemli borsalarının başında geliyor. Önümüzdeki dört yıl içerisinde yeni Borsa Kompleksimizle birlikte Adana ve bölge ekonomisini daha güçlü yapma gayreti içerisinde olacağız. Üyelerimiz ağır bir yük yükledi üzerimize. Bu yükün üstesinden hep birlikte ortaya koyacağımız büyük gayret ve çalışma ile kalkacağız. Meclis ve yönetim olarak hep bu gayret içerisinde çalışacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!