Aosb’nin “En Yeşil Fabrikası” Bilici Holding

Güncelleme Tarihi:

Aosb’nin “En Yeşil Fabrikası” Bilici Holding
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2015 11:02

ADANA HACI SABANCI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (AOSB) BAŞKANLIĞI’NCA, ÇEVREYE VE DOĞAYA DUYULAN SORUMLULUKTAN HAREKETLE DÜZENLENEN “EN YEŞİL FABRİKA YARIŞMASI” SONUÇLANDI.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı’nca, çevreye ve doğaya duyulan sorumluluktan hareketle düzenlenen “En Yeşil Fabrika Yarışması” sonuçlandı. Bilici Holding’in birinciliği elde ettiği yarışmada, İmgi Mermer ikinci, Kastomonu Entegre Tesisleri ise üçüncü oldu.
EN ÇEVRESİ 2. OSB
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, düzenlenen ödül törenindeki konuşmasında, Türkiye genelindeki 287 organize sanayi bölgesi arasında ilk 10 arasında yer alan Adana OSB’nin yine 2008 yılında Türkiye genelini kapsayan “En Çevreci OSB” yarışmasında, ikincilik ödülüne layık görüldüğünü hatırlattı.
Sütcü, çevre ve doğaya duyarlı bir üretim gerçekleştirdiklerini, bunun yanında mevcut yeşil alan miktarını da her geçen yıl artırdıklarını belirterek, yarışmada dereceye girenlerin yanı sıra tüm katılımcıları da kutladı.
KOMİSYON TÜM FABRİKALARI GEZDİ
Yarışma Değerlendirme Komisyonu Başkanı Hilal Aksöz ise konuşmasında, AKO Mermer Sahibi Yusuf Kaya ve Güney Çelik Hasır Genel Müdürü Ferhat Akgünger’le birlikte oluşturdukları komisyonun tüm katılımcı fabrikaları gezerek, inceleme yaptığını bildirdi.
Aksöz, bu yıl ilk kez düzenledikleri yarışmada, amaçlarının daha yeşil bir OSB konusunda sanayicileri teşvik etmek olduğunu söyledi. Aksöz, parmakla gösterilecek yeşil bir OSB için tüm sanayicilerin desteklerini beklediklerini kaydetti.
MANOLYA AĞACI HEDİYE
Yapılan konuşmaların ardından, “En Yeşil Fabrika” seçilen Bilici Holding’e bağlı Bilici Yatırım San. Ve Tic. A.Ş’nin ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Bilici’ye, AOSB Başkanı Bekir Sütcü verdi. Bilici’ye birincilik ödülünün yanı sıra bir de mayıs- haziran aylarında açan çiçeklerinin kokusuyla ünlü manolya ağacı hediye edildi.
Yarışmanın ikincisi İmgi Mermer İnşaat San. Ve Tic. Ltd.Şti.nin ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Küçükoğlu, AOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Nuri Oğuz’un elinden aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!