AGİAD'tan iş dünyasına iftar

Güncelleme Tarihi:

AGİADtan iş dünyasına iftar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 13:32

AGİAD'tan iş dünyasına iftar

Haberin Devamı

ADANA Genç İşadamları Derneği (AGİAD), iş dünyası temsilcilerini iftarda buluşturdu.
Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen geleneksel buluşmaya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, eski Ak Parti Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, İMO Adana Şube Başkanı Çağdaş Kaya ile AGİAD'ın önceki dönem başkanlarının yanı sıra AGİAD yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında yaşamını yitirenler anısına bir dakikalık saygı duruşunun yapıldığı etkinlikte, daha sonra semazen gösterisi sunuldu. AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ülkemiz maalesef, başta insanlık vicdanına, Ramazan ayının kutsal ve çok derin anlamları bulunan bu yüce ruhuna hiç uygun olmayan biçimde hain ve alçak terör saldırılarının hedefine konuluyor yine. Milletimiz ve elbette bizler, tarifi imkansız, derin acılar yaşıyoruz. Hain terör, insanlık dışı yüzünü göstermekten bu kutsal ayda bile çekinmemiş, ülkemizi derin bir acıya sevk etmiştir. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına, ailelerine, sevdiklerine ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."
PROJELERİMİZ VAR
Rusya ve İsrail ile anlaşmaların yapıldığı bir süreçte terör saldırılarının hedefinin belli olduğunu aktaran Gülümsün Adalı, şöyle devam etti: "Ülke ekonomisi kadar genç iş dünyası temsilcileri olan bizleri de derinden etkileyen olumsuzlukların sona erdirilmesi açısından İsrail ve Rusya ile ilişkilerin yeniden rayına oturtulması büyük önem taşıyordu. Tam bu noktada çok sevindirici haberler alıp gelişmelerin yaşandığı bu süreçte, alçak terörün hedefi çok belli değil mi? Tüm bunlara karşın çağdaş ve gelişen ekonomi hedefiyle çıkılan yolun engellenmesi mümkün değil. Hiçbir güç, bizleri ve ülkemizi terör belasıyla hedeflerinden vazgeçiremez. Elbette yılmayacağız, terörle mücadelenin her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğiz."
YAZIT HEDİYE ETTİ
Programa katılan Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan, AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı'ya, milattan önceki döneme ait olduğu belirtilen eski bir tapınak yazıtını hediye etti. Çerçeveletilen yazıtta, "Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakabileceğin en büyük miras dürüstlüktür" gibi ifadeler yer alıyor.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!