AGİAD'ın geleneksel yemeğinde buluştular

Güncelleme Tarihi:

AGİADın geleneksel yemeğinde buluştular
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2016 15:00

AGİAD'ın geleneksel yemeğinde buluştular

Haberin Devamı

ADANA Genç İşadamları Derneği'nin (AGİAD) geleneksel yemeğinde iş dünyasının genç temsilcileri buluştu.
Gazipaşa North Shield Restaurant'ta gerçekleştirilen etkinlikte AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez ile çok sayıda iş adamını konuk etti. AGİAD'ın eski başkanları ve yöneticilerinin de ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Adalı, "AGİAD'ın çok önemli bir değeri olan geleneksel öğle yemeği buluşmasında sizlerle birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. AGİAD ailesi her koşulda birlik ve beraberlik içinde yeni projeler üretip yaşama geçirecek" dedi. Yapacakları etkinlikler hakkında da bilgi veren Gülümsün Adalı, şunları kaydetti:
"AGİAD önderliğinde, ihracatçıları buluşturan 'alibaba.com' sitesi ve ADASO işbirliğiyle ihracatı artırmayı planlayan ve neler yapılması gerektiğini tartışacağımız bir etkinlik yapıyoruz. 3 Kasım'da ADASO'da gerçekleştirilecek bu etkinliğe üst düzey CEO'lar ve iş dünyası temsilcileri katılıp ihracatın arttırılması için neler yapılacağını konuşacak. Ayrıca AGİAD olarak 9 Aralık'ta da aynı zamanda yönetim kurulu üyeliği görevini üstlendiğim TÜRKONFED ile TÜSİAD yönetimini ve iş dünyasının önemli isimlerini Adana'da ağırlayacağız."
Yemeğin ardından Mersin ve Gaziantep eski Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ile AGİAD üyesi ve Yeminli Mali Müşavir İbrahim Kumluca, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!