Adana'da kürek yarışları heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Adanada kürek yarışları heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 11:59

Adana'da kürek yarışları heyecanı

Haberin Devamı

ADANA(DHA) KÜREK Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel'i makamında ziyaret ederek 18-19 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kürek Yarışları için İl Spor Müdürlüğü ile koordineli çalışacaklarını söyledi.
Tesislerin Adana'da üst düzey olduğuna vurgu yapan İşseven, “ Adana'da sık sık milli takım kampı gerçekleştiriyoruz. Adana iklim şartları oldukça elverişli bir kent. Kürek sporuna yapılan kolaylıklardan dolayı Adana'yı tercih ediyoruz. Seyhan Baraj Gölü kürek sporu adına oldukça verimli bir yarış parkuru. Gerçekleştireceğimiz organizasyonumuzun sorunsuz bir şekilde tamamlanacağına inancım tam" dedi.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Adana'nın kürek branşında oldukça başarılı olduğunu ve Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi(TOHM) olmasının büyük bir ivme kazandırdığını vurguladı.
Yılmazel, müsabaka için gerekli tedbirlerin alınacağını ifade ederek “ Federasyon Başkanımızın bizleri ziyaret etmesi oldukça anlamlı. İl Müdürlüğü olarak bütün branşlarda başarılı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yapılacak olan yarışma için bütün olanaklarımızı kullanacağız" dedi.
Ayrıca ziyarette, Kürek Federasyonu Genel Sekreteri Adem Tuncer, Teknik Kurul Başkanı Yusuf Hikmet Oktar ve Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nden Kadir Gül'de hazır bulundu.
DHA(AP)6.3.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!