Adana Toros Byz Spor’ A, Yan Bakılmıyor 3-0

Güncelleme Tarihi:

Adana Toros Byz Spor’ A, Yan Bakılmıyor 3-0
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 17:36

TÜRKİYE ERKEKLER VOLEYBOL 2. LİGİ A GRUBU'NUN LİDERİ ADANA TOROS BYZ SPOR LİGİN 22. HAFTASINDA SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI ANKARA PTT SPOR’U 3-0 YENEREK, PUANINI (61)’ E ÇIKARTIP KAYIPSIZ SERİYİ DEVAM ETTİRDİ.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nun lideri Adana Toros Byz Spor ligin 22. haftasında sahasında karşılaştığı Ankara PTT Spor’u 3-0 yenerek, puanını (61)’e çıkartıp kayıpsız seriyi devam ettirdi.
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, Başkan Yardımcısı Veli Karahan, Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Bozan, Zübeyit Şendur, Denetim Kurulu Başkanı Av. Yılmaz Özkıral ve Adana Demirspor 2. Başkanı İmam Gazali Hıradağ’ ın da yalnız bırakmadığı maça iyi başlayan, baştan sona kontrolünde götüren Adana Toros Byz Spor karşılaşmanın 1. setini 25-13, 2. setini 25-11, 3.s etini 25-22, maçı da 3-0 alarak sahadan galip ayrıldı.
Maçtan sonra Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğaner ve Yönetim Kurulu üyeleri teknik heyeti ve oyuncuları aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederken, oyuncular baştan sona desteğini esirgemeyen seyircisini maç sonrası alkışlayarak karşılık verdi.
Kulüp As Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan ise Adana Toros Byz Spor olarak şampiyonluk kupasını Adana’ ya getireceklerini belirterek, “Oynadığımız maçlar bizi şampiyonluk yolunda bir adım daha ileriye götürüyor. Yönetim kurulumuzla, teknik heyet ve sporcularımızla kenetlendik. Bundan sonra hata yapmak istemiyoruz. İyi bir kadromuz var. Takımımıza güveniyorum. Bu takım şampiyon olacaktır. Yeni sezonda Adana’ mızı 1.lig de temsil ederek Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Arkas, Halk Bankası ve Ziraat Bankası vb. marka takımlarımızı Adana’ ya getirmek istiyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!