Adana Demirspor'da alt yapı sezonu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirsporda alt yapı sezonu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 13:23

Adana Demirspor'da alt yapı sezonu açıldı

Haberin Devamı

ADANA (DHA) TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un alt yapı takımlarının yeni sezonu Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle açıldı.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, 2017-2018 sezonunun hayırlı geçmesi dileğinde bulunarak, “Hem A takım, hem de geleceğe umutla baktığımız gençler için Muharrem Gülergin sezonunun iyi geçmesini diliyorum. İnşallah, her branşta başarıyı yakalamayı istiyoruz. Bunu da başaracağınıza inanıyorum" dedi.
Genç oyunculara uyarılarda da bulunan Başkan Gökoğlu, “Disiplin çok önemli. Kimse unutmasın ki burası Adana Demirspor Kulübü. Bu kapıdan içeri girdiğinizde Demirspor armasına yakışan disiplin ve ahlakı sergileyeceksiniz. Sergileyemeyen olursa Allah işini gücünü rast getirsin. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah yardımcınız olsun."
Mavi lacivertli kulübün U14 takımını Temin Süngürlü, U15 takımını Erhan İnan, U16 Takımını Ayhan Vurankartal, U17 takımını Cengizhan Köksal, U19 takımını Fatih Tevek, U21 takımını Arman Bozkaya çalıştıracak. Alt yapının sorumluluğunu ise geçen yıl olduğu gibi Kubilayhan Yücel yapacak.
DHA(AP)9.8.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!