Adana Demirspor taktik çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor taktik çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 17:33

Adana Demirspor taktik çalıştı

Haberin Devamı

ADANA(DHA) TFF 1. Ligde pazar günü kendi evinde Manisaspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da zorlu müsabaka öncesi hazırlıklar sürüyor.
Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra ise koordinasyon ve 5'e 2 çalışması yapan mavi lacivertli oyuncular son olarak çift kale taktik maçıyla günü tamamladı. Engin İpekoğlu, taktik maçında oyuncularını sürekli uyarırken bazı pozisyonları tekrar ettirerek dikkatli olmaları gerektiğini uygulamalı olarak anlattı.
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de takımın antrenmanında yer alarak teknik direktör Engin İpekoğlu ve oyuncularla sohbet etti.
ADANA DEMİRSPOR'A TRİBÜN CEZASI
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Balıkesir maçında çıkan tribün olayları nedeniyle Adana Demirspor'a toplam 17.500 lira para cezası verdi. Kurul ayrıca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan kuzey kapalı üst tribün A,B,C,D,E,F,G,H bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarını Manisaspor maçı için bloke etti.
DHA(AP)9.3.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!