Adana Byz Algomedspor Seriyi Bozmadı

Güncelleme Tarihi:

Adana Byz Algomedspor Seriyi Bozmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 10:28

ADANA BYZ ALGOMED SPOR LİGİN 4. HAFTASINDA KONUK ETTİĞİ GRUBUN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN DÜZCE BELEDİYE SPOR'U DA 3-0 YENİP, 4’ TE 4 YAPARAK SERİYİ BOZMADI.

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu lideri Adana Byz Algomed Spor 4. hafta maçında konuk ettiği grubun güçlü takımlarından Düzce Belediyespor’u da 3-0 yenip, 4’ te 4 yaparak seriyi bozmadı.
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, Voleybol Şube Sorumlusu Av. Yılmaz Özkıral, takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan ve Balak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balak’ın takımı yalnız bırakmadığı, büyük bir çekişmenin ve mücadelenin olduğu ilk seti 26-24 alan Adana temsilcisi, ikinci sete hızlı bir giriş yaparak 25-12 üstünlük sağladı. Üçüncü sette de ağırlığını devam ettirerek seti 25-19, maçı da 3-0 alarak puanını 12 yükseltip seride 4’te 4 yaparak hem seriyi, hem de liderliğini sürdürdü.
DOĞANER: “ÇIKIŞIMIZ DEVAM EDECEK. BU TAKIMA SAHİP ÇIKILMALI”
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada, Adana Byz Algomedspor olarak ligin ilk dört haftasında aldıkları galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladıklarını belirterek, “Şu anda grupta 12 puanla lider durumdayız. Ligin ilk dört haftasında belediye takımları ile oynadığımız maçları kazanarak iyi bir çıkış yakaladık. Haftaya deplasmanda oynayacağımız Anadolu Üniversitesi maçını da kazanarak seriyi devam ettirmek istiyoruz. Grubumuzda 6 belediye, 7 kurum takımı bulunuyor. Bu takımlarla kendi imkanlarımızla mücadelemizi devam ettiriyoruz. Şampiyonluk yolunda bizi yalnız bırakmayan Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan’a, Balak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balak’a teşekkür ediyorum. Adana Büyükşehir Belediyemizin ve ilçe belediyelerimizin şampiyonluk yolunda destek vermesini bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!