Adana Byz Algomed Spor’da Durmak Yok

Güncelleme Tarihi:

Adana Byz Algomed Spor’da Durmak Yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 11:50

ADANA BYZ ALGOMED SPOR LİGİN 12. HAFTASINDA SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI ANKARA MALİYE OKULLARINI 3-0 YENEREK, 34 PUANLA ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU.

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig A Grubu’nda liderliğini devam ettiren Adana Byz Algomed Spor ligin 12. haftasında sahasında karşılaştığı Ankara Maliye Okulları’nı 3-0 yenerek, 34 puanla zirvedeki yerini korudu.
Adnan Menderes Spor Salonunda oynanan Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, Başkan Yardımcısı Av. Demet Ertem, Şube Sorumlusu Av. Yılmaz Özkıral, As Başkan Dr. Fahrettin Emre, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan, Baran Çetin ve takımın sponsorlarından Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan’ ın da izlediği maça iyi başlayan Adana Byz Algomed Spor baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın 1. setini 25-23, 2. setini 25-16, 3.setini 25-15, maçı da 3-0 aldı.
Ligde oynadığı 12 maçta sadece 2 puan kaybederek 34 puanla açık ara liderliğini devam ettiren Adana temsilcisinde hedef ligin son haftasında kendi sahasında oynayacağı İstanbul Okyanus Koleji maçını da kazanarak yeni bir rekora imza atmak.
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner yaptığı açıklamada, Adana Byz Algomed Spor olarak grupta 34 puanla liderliği devam ettirdiklerini belirterek, “Kendi sahamızda oynadığımız Ankara Maliye Okulları maçını da alarak çıkışımızı devam ettirdik. Ligin son haftasında kendi sahamızda oynayacağımız İstanbul Okyanus Koleji maçını da kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle ve lider olarak tamamlamak istiyoruz. Voleybol adına Adanamızı Sasa, Güney Sanayi ve Çukobirlik’ ten sonra en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Kendi imkanlarımızla buraya getirdiğimiz bu takımın başarısına duyarsız kalınmasın. Kurumsallaşma ve sponsorluk çalışmalarımız devam ediyor. Kamuoyunda her gün bu takımın dağılacağı söylentileri konuşuluyor. Bunun aksine biz takım olarak hedefimize yürümeye devam ediyoruz. Kamuoyunun takdirini kazanan bu takıma Mülki amirlerimizin, Adana Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin destek vererek sahiplenmesini bekliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!