Adana BOTAŞ'ta çeyrek final sevinci

Güncelleme Tarihi:

Adana BOTAŞta çeyrek final sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 22:04

- Genel Menajer Altundağ: "14 sayı fark atmamız gereken rakibimizi 21 sayı farkla yenerek, çeyrek finale yükseldik. Teknik ekibmizi ve oyuncularımızı kutluyorum"

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Basketbolda, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası 8'li final rövanş maçında, Fransa'nın Nantes Reze takımını 90-69 mağlup eden Adana BOTAŞ'ta, çeyrek finale yükselmenin sevinci yaşanıyor.

Adana BOTAŞ, turnuvanın grup maçlarının ardından Fransa'nın Nantes Reze takımıyla eşleşti. Türk ekibi, rakibiyle deplasmanda yaptığı ilk maçı 84-70 kaybetmişti.

Rakibini uzatmalara giden maçta 21 sayı fakla (90-69) mağlup eden Adana ekibi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda çeyrek finale adını yazdırdı.

Kulübün genel menajeri Recep Altundağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçı farklı şekilde kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın son dakikalarının heyecan dolu geçtiğini anlatan Altundağ, şunları kaydetti:

"14 sayı fark atmamız gereken rakibimizi 21 sayı farkla yenerek, çeyrek finale yükseldik. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Karşılaşma uzatmaya gitse de biz istediğimizi aldık. Tüm kadromuz bu maça çok iyi hazırlanmıştı. Gerekeni yaparak kazandığımız için mutluyum. Bizi desteklemeye gelen Adanalı basketbolseverlere de teşekkür ediyorum. İnşallah çeyrek finalde de böyle başarılı sonuçlar alarak, ülkemizi ve Adana'yı, Avrupa'da en şekilde temsil ederiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!