Adana Askispor'da fark sevinci

Güncelleme Tarihi:

Adana Askisporda fark sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 14:34

Adana Askispor'da fark sevinci

Haberin Devamı

ADANA(DHA)BİLYONER.COM Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana Askispor, deplasmanda karşılaştığı Samsun Canik Belediyespor'u 56-80'lik farklı skorla mağlup etmenin sevincini yaşıyor.
FATİH YÜCEL, “MAÇI BİZE GETİREN SAVUNMA OLDU"
Adana Askispor Menajeri Fatih Yücel, farklı galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirterek "Samsun Canik Belediyespor maçını çok ciddiye alarak hazırlandık. Canik takımı yaptığı takviyeler ve son üç haftadır oynadığı oyunla iyi bir ekip olduğunu göstermişti. Bu zaten devre skoruna da yansıdı. 32-32 skorla soyunma odasına girildi. Ancak sporcularımızın üçüncü periyotta ortaya koyduğu oyun, maçın bize gelmesine neden oldu. Özellikle yapmış olduğumuz sert savunma kısıtlı kadro ile oynayan rakibimizin direncinin kırılmasına yol açtı. Uzun yolculuk ve alışkın olmadığımız iklim şartlarına rağmen özverili bir mücadele ortaya koyan sporcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum" dedi.
AVERY WARLEY VE EDITA SUJANOVA YILDIZLAŞTI
Adana Askispor'da Avery Warley 24 sayı, 14 ribaunt, 3 asistle maçın yıldızı olurken, Edita Sujanova 16 sayı, 3 ribaunt, 2 asist, Alysha Clark 12 sayı, 13 ribaunt, Kübra Erat 9 sayı, 3 asist, 2 ribaunt, Asena Yalçın 4 sayı, 6 asist kaydetti.
DHA(AP)30.1.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!