Adalet Bakanlığı Müsteşarı İpek'ten Adana çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanlığı Müsteşarı İpekten Adana çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 11:07

Adalet Bakanlığı Müsteşarı İpek'ten Adana çıkarması

Haberin Devamı

ADALET Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, seminer için geldiği Adana'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirip incelemelerde bulundu.

Adana Adliyesi'nde 200 bin fidanin dikiminin yapılacağı 'Ağaçlar Mazimiz Fidanlar İstikbalimiz' adlı projenin açılış fidanını diken ve iş güvenliği kursunu bitiren personele sertifikalarını veren Müsteşar İpek, daha sonra Bakanlığına bağlı adli kurumlarda incelemeler yapıp, Şırnak şehidi polis memuru Volkan Çay'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Türkiye Adalet Akademisi tarafından 'Uzlaşma Kurumunun Etkinliğinin Arttırılması' konulu hizmet içi eğitim programının açılışına katılmak üzere Adana'ya gelen Müsteşar İpek, beraberinde Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Ceza İşleri Genel Müdürü Aytekin Sakarya, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp, Bakanlığa bağlı birimlerin genel müdür yardımcıları ve daire başkanları ile Adana Valisi Mustafa Büyük'ü ziyaret etti.

Müsteşar İpek'in başında olduğu heyet, daha sonra Güzelyalı Mahallesi'nde yargı mensuplarına yönelik yapılan 'Adana Adliyesi Eğitim ve Sosyal Tesisi' inşaatı ile Kışla Mahallesi'nde yeni yapılan Adana Adalet Sarayı inşaatında incelemelerde bulundu.



Müsteşar İpek, Adana'daki incelemelerinden sonra Kozan Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan ve Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak'tan bilgi aldı.

ADANA,(DHA)

(5.4.2016 FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!