19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 10:30

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN 96. YIL DÖNÜMÜ TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ ADANA’DA DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER KUTLANACAK.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da çeşitli etkinlikler kutlanacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, 15 Mayıs Cuma günü, Menderes Spor Salonu önünden, Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde yetkililer, sporcu, antrenör, spor federasyonları il temsilcileri ve diğer görevlilerin katılımıyla “Gençlik Haftası Yürüyüşü” gerçekleştirilecek. Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak.
Etkinlik kapsamında, farkı spor tesislerinde ve Seyhan Baraj Gölü’nde yelken, kano, kürek, güreş, voleybol, yüzme, halter, basketbol, hentbol, karate, wushu, muaythai, judo, boks, atıcılık, bisiklet, masa tenisi, jimnastik, step-aerobik, oryantiring, okçuluk, tenis, badminton, satranç, işitme engelliler futbol ile engelliler dans gösterileri ve eğitsel oyunlar olmak üzere 25 branşta spor etkinliği gerçekleştirilecek.
İZCİLERDEN KAMP VE FENER ALAYI
Ayrıca, DSİ Baraj Çamlığı’nda Ergin İzci Kampı gerçekleştirilecek ve fener alayı yapılacak. Öğrenciler arasında şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecek. Gençlik Merkezi lider ve üyeleri Huzurevi’ni ziyaret ederek, tişört, şapka, kitap, bayrak ve broşür dağıtımı gerçekleştirecekler.
6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Bandosu da konser verecek. Etkinlikler kapsamında 20 Mayıs Çarşamba günü Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda halka açık ücretsiz TRT İstanbul Radyolu Ses Sanatçısı Çiğdem Gürdal ile kuruluşunun 33. Yılını kutlayan Adana Öğretmenler Korosu Şef Faik Kasapoğlu yönetiminde Türk Sanat Müziği Konseri verecek.
Bu arada, gerçekleştirilecek etkinliklerin hazırlık ve provalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube Müdürü Mahmut Kır, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun da izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!