Yenipazar'da Atatürk Kültür Merkezi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yenipazarda Atatürk Kültür Merkezi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 18:36

Yenipazar'da Atatürk Kültür Merkezi açıldı

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yenipazar'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yenipazar Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yenipazar Atatürk Kültür Merkezi'nin açılışına; ilçe belediye başkanları, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yenipazar'a Büyükşehir Belediyesi olarak 10 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, "Yenipazar ve mahallerinde toplam 136 bin 100 metrekare yol ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nde (ASKİ) olarak İlçe genelinde toplam 18 bin 500 metre hat çalışması yaptık. Yenipazar İlçemiz sınırları içerisinde, Büyük Menderes Nehrinin eski yatak bölgesinde 50 dönüm büyüklüğündeki Aşağıdip Gölünü göçmen kuşların ve doğaseverlerin uğrak yeri haline getireceğiz. En kısa sürede tekrar Yenipazar da sizlerle birlikte bu doğa harikasının açılışını gerçekleştireceğiz Sizin için çalışmaya devam edeceğiz ne diyoruz Yenipazar ister biz yaparız. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Aydın'ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürüyor" dedi.

"İSMİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ"

Kültür Merkezine Atatürk Kültür Merkezi ismini koyduklarını belirten Çerçioğlu, "Atatürk sevgisi ve saygısı, bizlerin yüreğine, beynine ve vicdanına işlemiştir. Bunu hiçbir zaman hiçbir güç silip atamayacaktır. Unutulmamalıdır ki Atatürk ve milli mücadele kahramanlarımız sayesinde cennet bir vatanımız var ve minarelerinden ezan sesleri yankılanmaya devam ediyor. Atatürk, sadece Türk Milletinin değil tüm mazlum milletlerin önderi ve ilham kaynağı olmuştur. Ait olduğu ulusun değerlerini inkar eden zihniyete bir cevap olarak, onların bize emanet ettiği bu cennet topraklar üzerinde gerçekleştirdiğimiz Kültür Merkezimizin ismini, Atatürk Yenipazar Kültür Merkezi olarak koyduk" sözleri büyük alkış aldı.

Konuşmaların ardından Başkan Çerçioğlu ve beraberindekiler Yenipazar Atatürk Kültür Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Başkan Çerçioğlu ve beraberindekiler Konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe katıldı.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!