Yenimahalle zabıtası 463 işyerini denetledi

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle zabıtası 463 işyerini denetledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 00:00

Ekipler ocak ayı içerisinde vatandaştan gelen 284 şikayeti değerlendirerek 463 işyerini denetledi. 16 bin 263 lira para cezası kesti.

Haberin Devamı

YENİMAHALLE Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri yeni yılın ilk ayında da yoğun mesai harcayarak denetim yapmaya devam ediyor. Zabıta ekipleri, öncelikli olarak esnafı eksiklikleri ve yapmaları gerekenler konusunda bilgilendiriyor ve uyarılıyor.
24 saat devriye geziyorlar
Denetimlerde ise kurallara aykırı hareket edenlere cezai uygulamada bulunuyor. Zabıta ilçe sınırları içerisinde, bakkaldan lokantaya, büfeden kuruyemişçiye kadar birçok yeri düzenli olarak denetliyor. Şikayetleri titizlikle değerlendiren ekipler 7 gün 24 saat devriye gezerek yanlışa müsaade etmiyor.  İlçe sakinlerinin huzur ve sağlığının kendileri için önemli olduğunun altını çizen Başkan Fethi Yaşar, sorunsuz bir Yenimahalle’ye doğru hızlı adımlarla ilerlediklerini anlattı.

Haberin Devamı

17 seyyar satıcının malına el kondu

? Ocak ayı içinde yapılan denetimlerde 284 adet şikayeti değerlendiren Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri, 463 işyerini denetledi. İşyerlerindeki eksiklikler sebebiyle 98 işyerine durum tespit tutanağı, Toplam 16 bin 264 lira peşin para cezası yazıldı. Ayrıca 17 seyyar satıcıya ait mal alıkonuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!