Yenimahalle, Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Yenimahalle, Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 10:12

Yenimahalle Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 92’inci yılını belediye önündeki Atatürk anıtına ve Batıkent Meydan Alışveriş Merkzezi önü Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.
Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekilleri Aylin Nazlıaka, Nihat Yeşil, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“CEVABI SANDIKTA VERELİM”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk büstüne çelenk bırakan Başkan Yaşar, “Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Hep birlikte el ele vererek inanıyorum ki bunun üstesinden geleceğiz. Birlik olalım ve 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerde sandığa giderek, ülkemizi bu duruma itenlere cevabı sandıkta verelim” dedi.
“BU ÜLKE KOLAY KURULMADI”
Cumhuriyetin kuruluşunun üzerinden 92 yıl geçtiğini belirten Yaşar, “Bu ülke kolay kurulmadı. Ülkemizi aydınlığa çıkaran yol Atatürk’ün ilke ve inkılaplarıdır. Onun gösterdiği yolda ilerleyerek gelişebiliriz. Bugün Türkiye İslam ülkeleri arasında farklı bir cumhuriyetse, bu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesindedir. Kimse bundan çıkar sağlamasın. Bugün sahip olduğumuz her şeyi Atatürk’e ve silah arkadaşlarının kurduğu cumhuriyetimize borçluyuz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!